Karhut

Karhut
Karhuja Espalla tai ainakin lähellä

perjantai 28. lokakuuta 2011

Haaga AR Workshop


Haluan kiittää näin alkuun kaikkia osallistuneita Haaga-Helian järjestämään augmented reality workshop päivään 18.10. Vieraspuhujat VTT:lta, Blipparilta ja Digicavelta avasivat augmented realityn käsitettä eri näkökulmista selkeästi ja havainnollisesti. Saadun palautteen mukaan päivä oli antoisa ja synnytti paljon uusia ideoita. Augmented reality on vasta tulossa Suomeen ja nyt onkin erinomainen tilaisuus alkaa soveltaa sen suomia mahdollisuuksia. Teknologialla saavutetaan aivan uudenlaisia palveluita sekä voidaan tehostaa jo olemassa olevia.

Päivän päättäneessä ideointisessiossa syntyi todella mielenkiintoisia ideoita. Huomaa selkeästi, että kun fiksuille ihmisille tarjotaan uusi työkalu tulosta syntyy! Pelkät ideat eivät kuitenkaan vielä riitä. Tarvitaan rohkeutta olla pioneeri ja toteuttaa uutta. Päivän aikana esiteltyjen toteutusten perusteella uskallan sanoa, että se joka ensimmäisenä toteuttaa augmented realityllä palvelun saa varmasti huomioarvoa. Tuomalla AR palveluita asiakkaiden käyttöön saadaan varmasti hämmästyneitä ja tyytyväisiä asiakkaita ja sehän meillä kaikilla on tavoitteena.

Tärkeintä on tietysti että tehtävät AR toteutukset ovat toimivia, siihen haluammekin täällä panostaa. Huonoa ja hämmästyttävää ei ole hyvä myydä! Työkaluja ja eri alustoja missä AR toteutuksia voi tehdä on todella laaja valikoima. Yhdistelemällä toimiviin ratkaisuihin jotain uutta ja ihmeellistä on parasta mitä asiakkaille voidaan tarjota.

Odotan mielenkiinnolla uutisia Suomalaisista AR toteutuksista!